Visule

Ma pot numi o visatoare. 🙂 Visez si cu ochii inchisi si cu ei deschisi. Cred ca in egala masura. Dar acum zic de visele de seara. Visez extraordinar de mult. Am nopti in care visez de cateva ori, diferit. Visez cu frica, cu bucurie, cu nerabdare, cu de toate. Sunt dimineti in care ma trezesc obosita de la atata visat. Imi amintesc fragmente din vise, probabil momentele cheie din timpul lor. In unele vise sunt cu cineva drag din familie, de obicei tata, si ne urmaresc teroristi, e cu panica. In altele sunt cu prietenii din liceu in locuri nestiute dar „de vis”, in unele ma urmareste politia, in altele sunt cu cei mai dragi oameni ai mei in casa bunicilor si cate si mai cate. De obicei sunt vise bune, frumoase. In ciuda faptului ca ma trezesc cu amintirea emotiilor pe care poate in viata reala le-as aduna in luni de zile, imi dau putere visele . 🙂 Ma consider fericita ca visez, sau mai bine zis ca imi amintesc visele. La un moment dat visam atat de multe lucruri incat dimineata imi notam si cautam pe diverse siteuri semnificatia lor. Nu se legau de nimic visele mele, sau cel putin nu mi-am dat seama. Cert e ca imi influenteaza comportamentul de dupa vis. Cand mai zic in stanga si-n dreapta ca am visat trei vise azi noapte, mi se intoarce „da ce ai ma? eu nu visez niciodata!”. Eh nu? 🙂 Visezi, dar nu le acorzi importanta si le uiti pana sa te trezesti. Mie mi se pare atat de fascinant totul. Mi se intampla chiar sa stau asa linistita si sa atipesc 10 minute chiar si sa ma trezesc cu amintirea unui vis deja. Este uimitor. Ce m-a surprins in ultimul timp este ca adorm seara, nu singura, si nu visez. Dar daca atipesc langa, nu singura :), visez si ma trezesc intreband chestii, participand la vis si in realitate. Asta chiar e altceva 🙂 Norocul meu este ca sunt visatoare si in realitate si imi trec prin cap lucruri frumoase si nu ma abat de la regula binelui….vorbesc frumos chiar si in vise :).

Cum sa ne controlam visele? 🙂

Reclame

3 gânduri despre &8222;Visule&8221;

  1. Măi, dacă voi ajunge vreodată în situaţia de a simţi nevoia să îmi controlez visele, următorul pas ar fi să-mi fac programare la psihiatru. 😆 Visele fac parte din neprevăzut. De ce aş simţi nevoia să le controlez ? E ca şi cum mi-aş îngrădi şi controla imaginaţia. Fiindcă imaginaţia nu-i altceva decât visare cu ochii deschişi, nu ?

    • Sunt perfect deacord! Articolul era ptr cei ce spun ca nu viseaza, poate cu putin exercitiu isi vor aminti si se vor putea si ei bucura. 🙂 E pacat sa treci prin vise asa…fara sa sti! Nu?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s